نهمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش (IKT 2017)

اخبار و اطلاعیه های نهمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش

28 شهریور 1396

نتایج داوری کلیه مقالات در سایت قرار گرفت. لیست مقالات پذیرفته شده
لطفاً توجه فرمایید که به ازای هر مقاله پذیرفته شده حداقل یکی از نویسندگان می بایست در کنفرانس ثبت نام کامل (با مقاله) انجام دهد.
سایر نویسندگان مقاله در صورت تمایل به حضور در کنفرانس می توانند از گزینه ثبت نام (بدون مقاله) استفاده کنند و همچنین از تخفیف دانشجویی استفاده نمایند.
لینک صفحه ثبت نام

28 شهریور 1396

لینک صفحه ثبت نام

15 شهریور 1396

فعال‌سازی ثبت نام اینترنتی کنفرانس

جهت ثبت نام در کنفرانس لطفا فرم ثبت نام اینترنتی را تکمیل فرمایید.

11 شهریور 1396

کنفرانس در لیست کنفرانسهای IEEE قرار گرفت. کلیه مقالات انگلیسی پذیرفته شده در IEEExplore نمایه خواهد شد.

15 مرداد 1396

دعوت جهت ارسال پیشنهاد کارگاه در کنفرانس

نهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش فرصتی مناسب برای تبادل تجربیات و دانش تخصصی متخصصان و صاحبنظران در این حوزه می باشد. در این راستا، کمیته برگزاری کنفرانس درصدد است با همکاری متخصصین و پژوهشگران تعدادی کارگاه آموزشی در زمینه های مرتبط با کنفرانس برگزار نماید. لذا از کلیه اساتید، پژوهشگران، شرکتها، ارگان ها و نهاد های دولتی و غیر دولتی، انجمن ها و تشکل های علمی فعال در این حوزه جهت برگزاری هر چه غنی تر کارگاه های آموزشی کنفرانس دعوت به عمل می آید. جهت پیشنهاد برگزاری کارگاه، لطفا فرم پیشنهاد کارگاه آموزشی را به همراه رزومه و مستندات لازم در قالب یک فایل فشرده به نشانی پست الکترونیک کنفرانس ikt2017@aut.ac.ir ارسال فرمایید.

17 تیر 1396

تمدید مهلت ارسال مقالات

با تصمیم کمیته اجرایی کنفرانس، مهلت ارسال مقالات تا ساعت 24 روز جمعه 30 تیرماه تمدید شد.

تعداد صفحات مقالات ارسالی به کنفرانس

طبق تصمیم اتخاذ شده در جلسه کمیته اجرایی کنفرانس مقرر شد تا حداکثر تعداد صفحات هر مقاله (اعم از فارسی یا انگلیسی) 8 صفحه در نظر گرفته شود. لذا لطفا مؤلفان و ارسال‌کنندگان محترم این محدودیت را مد نظر قرار دهند.

فعال‌سازی ثبت نام و ارسال مقالات

جهت ارسال مقالات، لطفاً از لینک زیر برای ثبت نام در سایت Easychair و ارسال مقالات استفاده نمایید:

ثبت نام و ارسال مقاله
نشانی دبیرخانه کنفرانس: